Med anledning av Coronaviruset (COVID-19) kommer vi på rekommendation av läkare, ingående i kommunernas krisledning, att fr.o.m. onsdag den 25 mars göra uppehåll i våra fysiska leveranser till kommunernas skolor t.o.m. den 14 april. Vi gör detta för att inte bidra till onödig smittspridning, då vi varje dag besöker 15–25 skolor.

Beroende på den fortsatta utvecklingen, myndigheternas information och beslut kan den tiden förlängas. Information kommer att finnas på vår hemsida www.avmediaskane.se, Mediekatalogens förstasida, Facebook och Twitter.

De närmaste dagarna kommer vi att köra ut de beställningar av läromedel som är beställda för leverans före påsk. Det innebär att ni eventuellt kan få er leverans i förtid.

DVD kan fortsatt bokas, då dessa skickas med PostNord. Vi kan alltså inte ta emot några bokningar på övriga fysiska leveranser såsom boklådor, temalådor, studielådor och teknikutlåning.

Tänk på att alla elever kan skapa inloggning i Mediekatalogen och därmed kan de studera på distans hemifrån och kommer då åt våra strömmande filmer, UR-program, UR-ljudprogram och digitala läromedel under fliken Fler: Creaza, Kikora och Muzzy Club.

Mikael Lindén, Verksamhetschef