Det var god uppslutning när Inspirationsdagar 2023 gick av stapeln och vi vill tacka för alla trevliga möten! Var ni inte där och har frågor eller inte hann med att stanna till och prata med oss – tveka inte, hör av er. Ni kan både mejla och ringa eller boka oss så kommer vi gärna ut till er!

 

Boka oss

Vill du eller dina kollegor få veta mer om AV Media Skåne och vårt utbud? Vi kommer gärna ut för att informera om våra tjänster i Mediekatalogen. Vi håller även i utbildningar om MIK, programmering, VR, green screen och Creaza samt håller i fördjupande workshops om VR, programmering, green screen och Creaza. Du kan läsa mer om vad som är möjligt att boka oss för här.

 

Informationsmaterial

Vi vill gärna sprida vårt informationsmaterial som berättar om vår verksamhet och sådant som kan kopplas till den. Ta del av materialet som användare av våra tjänster och använd det gärna också för att dela vidare på era skolor.

Våra tjänster är redan betalda i alla våra medlemskommuner och vi vill att så många som möjligt, såväl personal som elever, ska få möjligheten att använda dem!

Presentationsunderlag och broschyr med information finns här.