Septembers utskick har nu landat i våra prenumeranters inkorgar – så här glada hoppas vi att de ska bli! Är du inte prenumerant? Anmäl dig du också och få våra nyheter en gång i månaden!

I vårt senaste Nyhetsbrev – september hittar du bok- och filmtips, som böcker om Vasatiden och filmer om bland annat organdonation, emigranter som for till Amerika samt om den kommande FN-dagen. Kika in!

Nyhetsbrev – September

Vad innehåller våra Nyhetsbrev?

Det kan vara film- eller boknyheter eller något nytt vi vill berätta om inom områden som vi stöttar skolorna med, så som MIK eller programmering. Kanske har det dykt upp några nya funktioner i vår Mediekatalog eller har vi en kurs på gång som skulle kunna vara av intresse. Nyhetsbrevet är ett sätt för oss att nå ut till våra användare med både inspirerande, men också viktig information om vad som händer i verksamheten och i vår Mediekatalog.

Anmäl dig som prenumerant

Klicka här, fyll i dina uppgifter och Nyhetsbrevet dyker sen upp en gång i månaden i din inkorg! Vill du kika i våra tidigare utgivna utskick? I vårt arkiv hittar du dessa – Arkiv för Nyhetsbrev.