Välkommen på Inspirationsdagar!

AV Media Skåne samarbetar nu med Läromedia angående mässan i Kristianstad/Hässleholm. Mässan ingår numera i Läromedias Inspirationsdagar och arrangeras tisdag den 3 mars 2020 på Kristianstad Arena.

Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb – det är svårt att hitta!

Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning klockan 13.15. Samma föreläsning hålls även 15.30. Välj den starttid som passar dig bäst! Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. På plats finns Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst.

Mässan är främst tänkt för alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola men givetvis är alla intresserade välkomna.

Allt är gratis, men Läromedia önskar att du anmäler ditt besök.

AV Media Skåne är samarbetspartner till mässan i Kristianstad. Förutom Kristianstad så kommer vi att delta även i Helsingborg och Halmstad.

Läs mer och anmäl dig till Inspirationsdagar här.