Om du studerar på lärarhögskolan kan du skapa ett lärarkonto hos oss och alltid ha tillgång till strömmande film, digitala tjänster, teknik-, studie-, bok- och temalådor. Du är välkommen att hämta det fysiska materialet hos oss på AV Media Skåne i Hässleholm om du önskar det under andra perioder än under din praktik. Läs mer nedan om vad att tänka på vid praktik.

Under fliken Om oss kan du hitta vilka kommuner som ingår i vårt verksamhetsområde.

 

Registrering

Vid registrering skriver du in din e-postadress, väljer Hässleholm i fältet för kommun och i fältet för skola väljer du Annan låntagare. Fyll i ditt namn och klicka i att du är lärare. Ta därefter kontakt med Martin, så hjälper han till med att godkänna din kontoansökan. 

 

Praktik 

När du är på praktik på någon skola eller förskola, i någon av de kommuner som vi har i vårt verksamhetsområde, får du lov att använda våra digitala tjänster och vårt fysiska utlåningsmaterial i undervisningen.

Vill du boka teknik, studielådor eller bok- och temalådor kan du göra detta genom din handledare, om denna föredrar det. Väljer du att boka genom ditt eget konto är det viktigt att du i meddelanderutan skriver på vilken skola du praktiserar så att materialet från oss kan skickas rätt. Ta reda på vilken dag vi levererar till din praktikplats, du kan antingen fråga på din praktikplats eller vända dig till vår kundtjänst.

 

Klar med din utbildning 

När du är klar med din utbildning kan du fortsätta att använda ditt konto som lärare. Detta under förutsättning att din anställning är i någon av de kommuner som vi har verksamhet i. Kontot ska avslutas efter din utbildning om du inte arbetar i någon av våra kommuner, då det endast är lagligt att använda våra tjänster i vårt område 

Viktigt är att du under Inställningar ändrar till den skola som du har fått anställning på, så leveranser av teknik samt bok- och temalådor kommer till din nya arbetsplats. Under Inställningar ändrar du även till din nya e-postadress, som du får av din nya arbetsgivare. 

Vill du ta bort ditt konto? Kontakta vår kundtjänst.