Välkommen på föreläsning onsdag den 7 mars 2018!

 

Språk- och kunskapsutvecklande undervisning – hur gör man?

Vad är språk- och kunskapsutvecklande undervisning? Och hur gör man för att skapa en undervisning som både är språk- och kunskapsutvecklande? I föreläsningen besvarar Jenny Edvardsson dessa frågor. Hon lyfter fram relevant forskning och teori men konkretiserar och tydliggör genom olika exempel. Hon delar med sig av konkreta undervisningstips och metoder som passar alla årskurser.

 

Om Jenny Edvardsson

Jenny Edvardsson är legitimerad lärare i svenska och historia och arbetar som förstelärare i svenska, språkutveckling och digital teknik på Wendesgymnasiet i Kristianstad. Hon har arbetat i skolans värld sedan slutet av 1990-talet. Jenny driver bloggen Jenny på Wendes, där hon delar med sig av tips, idéer och material.

 

Utmärkelser Jenny fått

2017 Tal- & språkpriset
2017 Svenska Akademiens svensklärarpris
2015 Amy-priset av Myndigheten för tillgängliga medier
2015 Guldäpplet-pristagare
2015 Lärarförbundets pedagogpris i Kristianstad

Jenny Edvardsson håller sin, kostnadsfria, föreläsning 2 gånger, kl. 13.00 och 15.30. Läs mer om allt som händer under Läromedelsmässa 2018 här.

 

Anmäl ditt deltagande på mässan, föreläsning och seminarier här. Din namnbricka är din entrébiljett till mässan. Ta med den utskriven eller digitalt i mobil/lärplatta!