Informationsmaterial

Här hittar du informationsmaterial som berättar om vår verksamhet och sådant som kan kopplas till den. Ta del av materialet som användare av våra tjänster och använd det gärna också för att sprida informationen vidare på era skolor. Våra tjänster är redan betalda i alla våra medlemskommuner och vi vill att så många som möjligt, såväl personal som elever, ska få möjligheten att använda dem!

 

Presentation

Vill du som t ex skolledare, politiker eller personal berätta om vad ni har tillgång till genom AV Media Skåne finns här en färdig presentation som ni gärna får sprida, dela eller använda att utgå ifrån. Presentationen finns nedladdningsbar här som pdf.

 

Broschyr

Här hittar du vår broschyr – pdf för utskrift. Broschyren får du gärna använda i utskick av information till kollegor, föräldrar eller någon annan som kan vara intresserad av våra tjänster och verksamhet.

Du kan också beställa broschyren av oss, skriv i så fall till kontakt@avmediaskane.se.

 

 

Tips på fler användbara broschyrer

Nedan hittar du fler användbara broschyrer med information för skola gällande film på olika sätt och om våra digitala tjänster samt utbud i Mediekatalogen.

Om film

Malin Andersson Film – Information om skolbesök av producenten och regissören till filmen Blodssystrar.

Filmpedagogik – så funkar det! – Publikation där Svenska filminstitutet har samlat elva enkla, roliga och effektiva filmpedagogiska övningar. Övningarna kräver ingen avancerad teknisk utrustning, funkar för alla elevers åldrar och förutsättningar och kan utföras i klassrummet.

Eduklips – Information om vad utbildningsklipp är och hur det kan användas i skolan. Eduklips utbud finns i vår Mediekatalog.

 

Om våra digitala tjänster

Muzzy Club – Information om ett digitalt språkläromedel med figuren Muzzy som huvudperson. Muzzy finns i vår Mediekatalog.

Creaza – Information om ett webbaserat programpaket som innehåller program för skapande av tankekartor och serier med film och ljud.