Nu kan AV Media Skåne erbjuda en unik möjlighet att få tillgång till Framgångsakademin – utan kostnad! Erbjudandet gäller pedagoger och skolledare i våra medlemskommuner.

 

Vad är Framgångsakademin?

Framgångsakademin erbjuder kurser inom personlig utveckling med ledande experter som leder er genom de olika kurserna – till exempel Fredrik Reinfeldt om ledarskap, Lars-Erik Uneståhl om mental träning och Katarina Gospic om hjärnsmart.

Framgångsakademin är en vidareutveckling av en av Sveriges och Nordens mest populära poddar – Framgångspodden av Alexander Pärleros, som också är medgrundare till Framgångsakademin.

 

Kurser för pedagoger och skolledare

Kurserna är modernt strukturerade och erbjuder ett digitalt lärande, med film, text och ljud. Kursinnehållet vänder sig både till pedagoger och skolledare. Efter avslutad kurs erhåller kursdeltagaren ett certifikat.

Exempel på kurser för pedagoger kan vara Så når du dina mål med bl a Kjell Enhager och Kristin Kaspersen. För skolledare kan det vara att utveckla sitt eget ledarskap eller sätta upp en process för sin ledningsgrupp. Ett exempel på kurs kan då vara Utvecklas som ledare med bl a Fredrik Reinfeldt och Magnus Helgesson (grundare av Harrys).

Här kan du bekanta dig mer med vilka kurser som finns i utbudet. Läs mer.

 

Hur går jag tillväga?

Ett begränsat antal licenser finns och delas ut i den ordning som ni anmäler er. Anmäl dig här!

 

Framgångsdagarna

Om ni anmäler er nu kan ni även ta del av Framgångsdagarna, 1-3 november – tre dagar fullspäckade med innehåll på temat Må bra – prestera bra!