Erbjudande i montrar onsdag den 6 mars 2019:

ABA Skol – Vinn 2000.- En enkel frågetävling i montern.

Atea – Kom och testa nya PC- och Chromebook – modeller samt få en blick in i framtidens teknik i skolan.

AV Media Skåne – Plocka din egen goodiebag, testkör robotar och få ett överfallslarm samt boka in en dag med någon av våra IKT-pedagoger och få ett tjusigt paraply – så långt lagret räcker!

Clio – Nu lanserar vi Clio Matematik – take a sneak peek

Hegas – Nu tar Hegas läsnycklar nästa steg – de blir digitala och interaktiva och fortfarande gratis.

ILT Inläsningstjänst – Polyglutt skola är den flerspråkiga boktjänsten för F-3. Tjänsten passar även utmärkt för gemensam undervisning i den tidiga läs- och skrivinlärningen. Kom förbi vår monter och läslyssna på Polyglutt på plats. Du kan även boka 30-dagars demokonto och få med dig en gåva från Poly och Glutt. Vi pratar även Inlästa läromedel, Fonologia och Studiestöd på modersmål.

Liber – Kom till Libers monter och hämta er skolas Liberlåda! I Liberlådan finns våra nyaste och bästa läromedel, alla med utgångspunkt från det centrala innehållet och utformade för att utveckla elevernas förmågor. Lådan finns för åk 1-3 och åk 4-6 och nu även för F-klass.

Kooperativt lärande Syd  – Besök montern för att prata om implementering av KL på din skola, titta på ett visuellt kooperativt bildstöd. Under mässan ger rabatt både på fortbildning, bildstöd och öppna workshops. 

Kreativum Science Center – Programmering för elever och pedagoger!

LRF Skolkontakten i Skåne – Vi tittar på vårt digitala läromedel Bonden i skolan

Majemaförlaget – Kom och få en presentation av vår nya läslära Läsresan!

Malin Andersson – Ta del av och signa upp er för erbjudandet att få besök av producent/regissör Malin Andersson i ert klassrum och jobba med filmen ‘Blodssystrar’ – i samarbete med AV Media Skåne.

MUZZY/HamarkFilm AB – Ta selfies med Muzzy!

Myndigheten för tillgängliga medier, MTM – Vi berättar gärna mer och svarar på frågor om Legimus och talböcker. Du kan titta på nya lättlästa böcker från LL-förlaget och ta med dig den lättlästa nyhetstidningen 8 Sidor till dina elever. Vi tipsar om MTM:s Skolwebb, mtm.se/skola, där du hittar lektioner till både 8 Sidor och LL-förlagets böcker. Vi har med oss några exempel om du vill titta och ta med hem.

Mystudyweb – Mässerbjudande med bra rabatt!

Natur & Kultur – Hämta kostnadsfri kunskap! Hämta ditt eget ex av Lärarens guide till digitalare undervisning i Natur & Kulturs monter. Guiden innehåller 7 steg för att lyckas med din digitalare undervisning. Tips och inspiration från författaren, läraren och digitala experten Frida Monsén.

Oribi – Talsyntesen Oribi speak nu med OCR och än mer kraftfull ordprediktion

Sanoma Utbildning – För åk 1–3: Nu kan du titta på Robin- och Triumfböckerna – nya serier i svenska och matematik i tre olika nivåer.

Skogen i skolan – Du får inspiration till undervisning i skogen och tips på hur skogen kan komma till klassrummet.

Skolcopy – Nyheter presenteras

Studentlitteratur – Studentlitteratur är det nytänkande utbildningsförlaget som ständigt vill förbättra lärandet, förenkla vardagen och skapa resultat för såväl lärare, studenter och elever som för våra författare.

Svensk Talteknologi – Vi visar våra verktyg för läs & skriv samt rullar på vårt fina tombolahjul där du kan vinna fina priser.

Trafiken i skolan/NTF – Hemsidan och utvalda lektionsförslag presenteras.

Ugglo – Välkommen att få en testinloggning.

Vitec MV – LEGO Education

Wendick Utbildning – Under mässan är det premiärvisning av ett helt nytt material i vår populära Förståelse-serie. Missa inte heller vårt Prova-på-Erbjudande i montern!

 

 

Anmäl ditt besök på Läromedelsmässa 2019 här. Ta med ENTRÉBILJETTEN till mässan!