Erbjudande i montrar onsdag den 6 mars 2019:

ABA Skol – Vinn 2000.- En enkel frågetävling i montern.

Atea – Kom och testa nya PC- och Chromebook – modeller samt få en blick in i framtidens teknik i skolan.

AV Media Skåne – Plocka din egen goodiebag, testkör robotar och få ett överfallslarm samt boka in en dag med någon av våra IKT-pedagoger och få ett tjusigt paraply – så långt lagret räcker!

Clio – Nu lanserar vi Clio Matematik – take a sneak peek

ILT Inläsningstjänst – Polyglutt skola är den flerspråkiga boktjänsten för F-3. Tjänsten passar även utmärkt för gemensam undervisning i den tidiga läs- och skrivinlärningen. Kom förbi vår monter och läslyssna på Polyglutt på plats. Du kan även boka 30-dagars demokonto och få med dig en gåva från Poly och Glutt. Vi pratar även Inlästa läromedel, Fonologia och Studiestöd på modersmål.

Liber – Kom till Libers monter och hämta er skolas Liberlåda! I Liberlådan finns våra nyaste och bästa läromedel, alla med utgångspunkt från det centrala innehållet och utformade för att utveckla elevernas förmågor. Lådan finns för åk 1-3 och åk 4-6 och nu även för F-klass.

Kreativum Science Center – Programmering för elever och pedagoger!

LRF Skolkontakten i Skåne – Vi tittar på vårt digitala läromedel Bonden i skolan

Majemaförlaget – Kom och få en presentation av vår nya läslära Läsresan!

Malin Andersson – Ta del av och signa upp er för erbjudandet att få besök av producent/regissör Malin Andersson i ert klassrum och jobba med filmen ‘Blodssystrar’ – i samarbete med AV Media Skåne.

MUZZY/HamarkFilm AB – Ta selfies med Muzzy!

Myndigheten för tillgängliga medier, MTM – Vi berättar gärna mer och svarar på frågor om Legimus och talböcker. Du kan titta på nya lättlästa böcker från LL-förlaget och ta med dig den lättlästa nyhetstidningen 8 Sidor till dina elever. Vi tipsar om MTM:s Skolwebb, mtm.se/skola, där du hittar lektioner till både 8 Sidor och LL-förlagets böcker. Vi har med oss några exempel om du vill titta och ta med hem.

Mystudyweb – Mässerbjudande med bra rabatt!

Natur & Kultur – Hämta kostnadsfri kunskap! Hämta ditt eget ex av Lärarens guide till digitalare undervisning i Natur & Kulturs monter. Guiden innehåller 7 steg för att lyckas med din digitalare undervisning. Tips och inspiration från författaren, läraren och digitala experten Frida Monsén.

Oribi – Talsyntesen Oribi speak nu med OCR och än mer kraftfull ordprediktion

Sanoma Utbildning – För åk 1–3: Nu kan du titta på Robin- och Triumfböckerna – nya serier i svenska och matematik i tre olika nivåer.

Skogen i skolan – Du får inspiration till undervisning i skogen och tips på hur skogen kan komma till klassrummet.

Skolcopy – Nyheter presenteras

Studentlitteratur – Studentlitteratur är det nytänkande utbildningsförlaget som ständigt vill förbättra lärandet, förenkla vardagen och skapa resultat för såväl lärare, studenter och elever som för våra författare.

Svensk Talteknologi – Vi visar våra verktyg för läs & skriv samt rullar på vårt fina tombolahjul där du kan vinna fina priser.

Trafiken i skolan/NTF – Hemsidan och utvalda lektionsförslag presenteras.

Ugglo – Välkommen att få en testinloggning.

Wendick Utbildning – Under mässan är det premiärvisning av ett helt nytt material i vår populära Förståelse-serie. Missa inte heller vårt Prova-på-Erbjudande i montern!

 

 

Anmäl ditt besök på Läromedelsmässa 2019 här. Ta med ENTRÉBILJETTEN till mässan!