Nu är det dags för höstens stora äventyr – Creazas Halloween-tävling!

För fjärde året i rad anordnar Creaza denna tävling, och det är så roligt att det har blivit en tradition för många att delta. Det kostar inget att vara med och i prispotten ligger en kul dag för klassen: en klassfest med pizza, glass och läsk.

Creaza önskar bidrag från grundskolor, högstadieskolor och gymnasieskolor, och kommer att utse fyra vinnande klasser totalt.

I år önskar Creaza spännande, magiska, humoristiska, läskiga, överraskande, kreativa, inspirerande, vilda och fantasifulla berättelser som passar under rubriken ”En skrämmande skoldag”. Hur ni definierar ”skrämmande” är upp till var och en – här finns stort utrymme för olika tolkningar!

Till årets tävling har Creazas designer Ketil skapat helt nytt innehåll! I Cartoonists Halloweentema finns nu nya bakgrunder, karaktärer och rekvisita med skoltema som kan vara spännande att använda när ni ska skapa berättelser från klassrummet, korridoren och skolgården.

Sista datum för inlämning är tisdag den 1 november, så ni har hela oktober på er att arbeta med detta. Glöm inte att läsa på tävlingsreglerna!

Låter detta kul? På Creazas blogg kan du läsa mer om Halloweentävlingen och anmäla din klass via formuläret här.

Creaza når ni via Mediekatalogen.